7 matcher. 52 mål.


Sundsvall - Leksand. Förbannat kul att se hockey igen! Och många mål blev det. Vi var hela åtta stycken som sällskapade till matchen - jättekul att så många ville följa med! Dessutom var vi många Leksingar på plats - till och med några bekanta ansikten.


Jag fick inte stå här och fota. Men det gjorde jag tydligen ändå.


Mål. Igen. Och igen. Och igen. Och... igen...


Tack för matchen! 1-10 blev det. Oerhört spännande...


Bellemare gjorde fyra mål ikväll och fick pris för mathchens lirare. Han har nu gjort 14 mål på sju matcher. Ganska bra. Eller nej, oerhört bra. Leksand har spelat sju matcher. De har sju segrar. De har gjort 52 mål. Nästan orimlig statistik.


Lillebror knöt en Leksandshalsduk runt en av drakarna på Stora torget. Och segern firade vi med te, snackstallrik och kladdkaka på kåren.

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag begriper inte detta! Min största skräck när jag jobbade på teve var just att ha kvällsskift och bli ivägskickad på hockey. Eller bandy.

Sitta där och frysa och sedan få ur sig ett klämkäckt referat, eller intervju en spelare på skridskor som håller sig i sargen och nästan vinglar ur bild.

Spare me! ;)

Postat av: barajagjohanna

Sara: Haha. Bandy kan jag förstå, men hockey... det är fint det! Däremot skulle inte jag heller vilja bli ivägskickade på ett sådant uppdrag - jag skulle ha svårt att skriva om det, känner jag.

2008-10-11 @ 12:03:59
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Therese

Kul att det blev många mål men jag är mer intresserad av dom söta drakarna. Varför står dom på torget och vad är det för något , statyer eller såna där man lägger pengar i som barn åker på? Berätta!

2008-10-11 @ 12:34:41
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Therese: Varför drakarna står på torget har jag ingen aning om. Normalt står de utspridda över hela stan. Det är olika sorts drakar, någon med bebis, någon som är mäklare, någon sjuksköterska osv... Det är inget som man lägger pengar i, utan det är bara prydnad. Det är dock många barn som brukar sitta på dem. De är fina men fenomenet är det ingen som jag har pratat med som förstår. Sundsvall kallas ju "Drakstaden" av någon anledning.

2008-10-11 @ 17:22:14
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Cliff Hanger

Frågan är om det inte är bäst för er att stanna i näst högsta serien. Roligare att vinna en massa matcher än att förlora.

2008-10-11 @ 22:53:54
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: #33

var e drakarna?



Jag är både glad och less över att jag missade matchen.



Less för att jag ville se #41 göra fyra, glad för att jag förmodligen setat inne om jag varit där. Jävla BLOCKMONGON det tydligen finns där uppe.

2008-10-12 @ 02:55:39
Postat av: barajagjohanna

Cliff Hanger: Nej, det är inte bäst att stanna i näst högsta serien. Det är inget vidare motstånd, vilket man kan se på matchresultaten.



#33: Jaadu, vi var en större Leksandsklack än vad hemmalaget hade... Jag tycker det var tråkigt att du missade matchen, men å andra sidan - ja, jo, det fanns nån sån där "kul" pricka som kom till oss och provocerade. Så det kanske var bra att du inte var här. :P

2008-10-12 @ 03:39:16
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Ida

Sweet ;D

2008-10-12 @ 10:36:34
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Wenemo

Det är lite för lätt! Hoppas på jämnare match idag mot Löven. Eller... nee, hoppas på tvåsiffrigt igen!

2008-10-12 @ 12:01:54
Postat av: barajagjohanna

Ida: Oh yes!



Wenemo: Tvåsiffrigt är kul, eftersom målskillnaden ser så sjukt orimlig ut. :)

2008-10-12 @ 14:54:21
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback