Som vegetarian känner jag mig nästan lite diskriminerad.

Hur svårt är det egentligen att strunta i att lägga på skinka på mackor? Om det är ett hotell som har 120 personer i ett konferensrum, och de 120 personerna ska ha mackor i pausen, varför tänker man då inte på att det troligen är ganska många som av olika anledningar föredrar bara ost på mackan? Varför väljer man att lägga skinka på varenda macka så att det helt säkert blir några som inte kan äta? Varför gör man helt enkelt inte bara hälften av mackorna med ost/skinka och hälften med bara ost? Vad är det som är så svårt?!

Tur att jag tog med mig en banan ifall att. Jag är van... tröttsamt van.

Kommentarer
Postat av: Therese

Jag håller med. Förutom vegetarianer finns det ju en hel del muslimer i Sverige och många av dom äter ju inte heller skinka. Jag har flera gånger fått förslaget att plocka bort skinkan men det känns inte så trevligt. Tror inte bara det är jag utan många andra veggos känner nog en viss motbjudan mot att plocka bort skinkan.

Postat av: C.72

Vad är det för problem med att plocka bort skinkan undrar jag då? d

Den är död, den bits inte.

2008-09-12 @ 01:48:56
Postat av: Therese

C.72 - smaken av skinka blir kvar , något vi vegetarianer ofta inte är så förtjusta i , fast visst har det hänt att jag har plockat bort skinkan men jag gör det helst inte

2008-09-12 @ 01:53:05
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Therese: De flesta vegetarianer har nog problem med att plocka bort skinkan, framförallt för smaken, men för många är det nog en principsak också. Hade det varit kyckling hade jag personligen kunnat plocka bort den, eftersom jag inte har så mycket emot kycklingsmaken. Men skinka funkar inte, jag har alltid avskytt smaken.



C.72: Se vad Therese har svarat...

2008-09-12 @ 08:39:14
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Pumita

Precis! Vad är det för fel på en ostmacka? Billigare blir det också.

2008-09-14 @ 02:00:47
URL: http://pumansdotter.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Pumita: Precis.

2008-09-14 @ 14:40:56
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback