Det här med att träna...

Jag måste säga att jag är lite stolt över mig själv. Trots ny stad och en fullklottrad kalender av miljarder insparksaktiviteter och flera hundra sidor litteratur, så har jag inte gett upp den regelbundna träningen. Aerobics, jympa, skivstång... Skivstång gick vi på idag, fem tjejer. Äntligen ett pass där man verkligen får jobba! Superskönt.

Men det här med att träna... När hinner jag med det, egentligen? Jag förstår det inte riktigt själv, men träna gör jag. Och träna måste jag. För utan träning – ingen bra Johanna mormor.

Kommentarer
Postat av: Kaktus

Du är så duktig! Jag ska bli lika bra som du... när jag blir lika gammal alltså ;) /L

Postat av: barajagjohanna

Kaktus: Haha, ja, då har du ju några år på dig. ;)

2008-09-09 @ 09:24:24
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Linn

Du är ett levande bevis på att man verkligen hinner träna, trots fullspäckat schema. "Allt går, bara man vill". Så hörni svenska folket: inga fler dåliga ursäkter till att inte hinna träna!

2008-09-09 @ 17:32:12
URL: http://linnnn.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Linn: Jag antar det. Prioriteringar, också. Just nu märker jag hur bra jag mår av att träna, så då är det klart att jag tar mig iväg. Det är inte ens jobbigt.

2008-09-09 @ 20:33:50
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Lisa

Imponerande! Jag har aldrig förstått hur folk hinner/orkar träna samtidigt som de jobbar, studerar och håller på med tusen andra aktiviteter, men jag är verkligen en latmask när det gäller träning. Har FUNDERAT på att börja träna i flera år nu... Men jag måste verkligen skärpa mig :)

2008-09-10 @ 15:50:16
URL: http://www.lisasbetraktelser.blogspot.com/
Postat av: barajagjohanna

Lisa: När man inte tränar, är det jättesvåt att ta sig iväg. Men när man är igång och märker hur roligt det är, så vill man liksom inte göra annat. Men det gäller ju att hinna en träningsform som man själv trivs med, för det SKA ju vara roligt, annars är det ingen idé!

2008-09-10 @ 17:11:28
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback