Fika är motivation

 


När fröken Siljan och jag tentapluggar, så innebär det att äta lika mycket (om inte mer) som vi pluggar. Vi trivs bäst på Barista där vi kan smälla i oss halloumisallader och halloumimackor och där vi kan äta fikabröd till efterrätt, och där vi får vaniljlatte på köpet och en tablettask för att vi är stammisar.

Nej, vi är uppenbarligen inga typiska studenter som sitter på biblioteket eller håller sig hemma och äter nudlar till lunch med näsan tryckt i boken. Vi äter hundrakronorsfika och försöker förhöra varandra med mat i munnen istället.



Jag får de akademiska metodbegreppen förklarade för mig.

Kommentarer
Postat av: Grandmothers daughter:)

...det gör ni alldeles rätt i, vem vill komma ihåg sin studenttid som en näringfattig och sparsam period i livet ( även om er studentkost kanske består av lite för många procent socker kanske? :=)



Njut av den här tiden, den kommer inte tillbaka, jag lovar

2009-04-29 @ 08:31:15
Postat av: Norrlandsleksingen

Det låter som ett mycket bra knep. Jag tar ändå den väg som passar min studentekonomi bättre - nämligen att baka kladdkaka själv. :)

Postat av: Sofia

Det låter som en mycket smartare metod än isolering+svält-metoden! Om man kan ha mysigt när man pluggar ska man väl ha det, inte ska man behöva göra det tristare än det redan är.

Kram

2009-04-29 @ 15:34:17
URL: http://missionsparkle.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Grandmothers daughter: Precis, vi måste njuta! Och får vi för mycket socker, så ser vi det som att det är bra med en sockerkick för ögonblicket...



Norrlandsleksingen: Det tackar vi alla för! ;)



Sofia: Absolut. Jag håller med. Kram!

2009-04-29 @ 16:29:12
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Li

Men Joppe, att fika-plugga är ju faktiskt mer "typiskt student" än att häcka på bibliotek :)

2009-04-29 @ 22:36:31
URL: http://andras-ord.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Li: Ja, det kanske det är, men Barista är ju inte det billigaste fiket direkt (om det nu finns några billiga fika nu för tiden...).

2009-04-30 @ 07:33:02
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback