Alldeles fantastisk fredagsaktivitet

Leka med ny kamera, somna i sängen och äta fryst kladdkaka - det är vad jag har ägnat mig åt i eftermiddag. Resultatet av detta är att jag nu nästan mår illa och fortfarande är trött. Däremot är humöret ganska bra tack vare kameran. Det är helt annat än de första fem minutrarna med min nya leksak - då var jag irriterad för att jag trodde att den var trasig eftersom jag inte fattade någonting... Jag och nya teknikprylar går verkligen inte ihop. Hur som helst verkar det till slut som att den nygamle Nikon och jag kommer att trivas bra ihop.

För övrigt har vi, som ni ser, försökt smyga in lite jultjafs även i min pojkväns lägenhet - han hade ju trots allt en ljusstake i garderoben. En tomte fanns visst i gömmorna också, så nu vittnar lägenheten om att det skulle kunna vara jul om ett tag.

Hur som helst: nu är det helg. Och vi dissar två fester i kväll. Ärligt talat känns det hur skönt som helst. Istället ska vi äta tacos, äta ännu mer kladdkaka (en nygjord... pust!) och se på Idol med en kompis till T som kommer på besök den här helgen. För en fredagstrött själ som jag känns det som en alldeles fantastisk fredagsaktivitet.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Den där känslan känner jag så väl igen och jag gillar när man har gjort ett val att avstå. Byta om, lägga sig i soffan och bara njuta. Tacos är inte helt fel, alldeles för länge sedan sist. Gaaa! Idol-avsnittet va väl superduper också, right? :)

Postat av: barajagjohanna

Camilla: Ja, det var det spännande avsnitt. Jag älskar oväntade utgångar i det där programmet (eftersom jag inte bryr mig jättemycket om vem som vinner), så det var roligt att Erik och Tove fick hänga lite löst, tycker jag (som alltså trodde att båda skulle vara självklara i final). :)

2009-12-05 @ 16:15:11
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback