Tentavecka dag 3. Två dagar kvar.

Med tentaveckan kommer mitt svängiga humör. Det är som att trycka på en knapp och mitt dåliga humör är framme. Jag gör i alla fall mitt bästa för att kämpa emot - och den här gången har det, peppar peppar, gått riktigt bra. För det första är jag ovanligt förberedd för tentan. Och det säger jag trots att jag bara har läst en och en halv av fyra böcker. För det andra försöker jag göra plugget roligare. Mina anteckningar och överstrykningar i böckerna är extremt färgglada - för att plugget ser roligt ut på pappret betyder massor för att jag ska bli motiverad.

Motiverad blir jag också av omgivningen. I går försökte mannen, svägerskan, lilla fröken L, fröken Värmland och jag peppa oss själva genom att befinna oss på ett julpyntat Evolet. Samtidigt som vi åt goda fajitas och tacotallrikar försökte vi slå in saker i våra hjärnor. Och i dag började jag dagen med att träna, vilket troligen gjorde susen. För därefter drog mannen och jag till svägerskan och åt godis samtidigt som vi hjälptes åt med pluggandet. Då upptäckte jag att det nog finns lite kunskap någonstans där bak i hjärnan... Det gör faktiskt mig peppad för att kämpa med sista rycket i morgon.

Kommentarer
Postat av: Lilo

Vi klarar det! Pepp pepp pepp!

Postat av: Camilla

Jag tror mer på din typ av studieteckning än på att bara sitta flera timmar rakt upp och ner och läsa läsa läsa. Vet att det fungerar ungefär likadant för min darling. Han fungerar bäst när man sitter ett gäng och pratar om tentan och allt vad den ska innehålla. Lycka till, jag kommer hålla tummarna för dig.



Gillar kombinationen av träning och godisätande.

2009-12-10 @ 14:38:26
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Lilo: Yes, we can!



Camilla: Ja, att läsaläsaläsa rakt upp och ner pallar jag inte. Jag måste åtminstone stryka över med roliga färger.

2009-12-10 @ 22:07:33
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback