Jamen det är rätt mycket nu va.

Det är... lite mycket nu. Men jag blev jätteinspirerad av dagens studiebesök på SR Västernorrland. Och ännu mer inspirerad blir jag av jobbet är med Kåridåren (studenttidningen i Sundsvall). Vår redaktion är bra.  Men deadline är på fredag och jag har texter att få ihop, foton att ta och annonser att försöka sälja, samtidigt som skolan tar upp hela dagarna. Och samtidigt öser det instrukioner över mig om kommande veckas redaktionsövning som i princip pågår dygnet runt och som jag förväntas komma förberedd, pigg och idérik till. Och samtidigt är det ett gäng ansökningar till olika sommarjobb som måste fixas. Nu. (Dessutom har jag ju min styrelsepost i journalistföreningen, som verkar komma lite i skymundan på grund av allt annat.)

Ja, det är rätt mycket nu. Maten blir lidande. I brist på tid blev det middag på mötet med tidningen i kväll. En middag i form av en banan, en cola och en chokladkaka från Pressbyrån.

Klockan är mycket, jag ska upp innan tuppen och har ännu inte fixat en matlåda. Sa jag att det är lite mycket nu? Jag tror det. Men att det är roligt nämnde jag nog inte. Det är tur att det är roligt. Annars hade jag mått dåligt nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback