Skolan får mig på dåligt humör

Jag är inte redo att börja skolan igen. Jag är inte ens redo att tänka på skolan. Det gör att mitt humör sjunker till botten. Andras skollängtan provocerar mig och jag får dåliga vibbar av press, stress, otillräcklighet och till och med av Sundsvall. Det är fan långt till den 31 augusti, så om alla bara pratar om något annat tills dess, vore jag tacksam. Tack.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Tack snälla. Vi ska lägga upp en annons i morgon om de inte ringer. För då har vi verkligen inget annat val. Vi har ännu inte fått de där samtalet, så den ena lägenheten gick nog till någon annan. Vi står dock på en till direkt lägenhet och de får vi reda på i morgon. Så snälla, låt telefonen ringa i morgon. Gärna i dag också, men tror dock de är för/sent nu. Har sparat ditt nr Johanna, så jag hör av mig om det är något ... tack snälla. Vi ses i Augusti.

Postat av: Angie

Jag känner precis likadant! Men vet du vad som funkar för mig? Jo, jag tänker att "det är bara en termin. I vår sitter jag och jobbar såhär igen". Då känns det bättre. Ikväll ska jag bevaka Markoolio. Det kan också bli bra :)



20 jobbardagar kvar. Jag räknade nyss. Att försöka tänka att det faktiskt är ganska länge kanske också funkar för att hamna på lite bättre humör?

2009-07-15 @ 15:19:17
Postat av: barajagjohanna

Camilla: Jag håller tummarna.



Angie: Jo, jag vet, jag har också försökt tänka så. Just nu ska jag försöka att inte tänka på skolan alls, utan ta det lite längre fram. Trevligt med Markoolio. :)

2009-07-15 @ 15:24:21
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: gabbie

Jag fyller år 31 augusti ;) Något roligare att associera den dagen med kanske? Hehe.. ;)

2009-07-15 @ 21:19:11
URL: http://gabriellakarlsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag håller med dig Johanna! Jag längtar inte det minsta tillbaka till Sundsvall och skolan. Men det är ju faktiskt över en månad kvar! Sen går nog nästa termin av bara farten när man väl är där... Och nollningen ska ju bli rolig förståss. :)

2009-07-15 @ 22:24:41
URL: http://leksingen.blogg.se/
Postat av: Fröken Stockholm

Haha, jag längtar inte heller tillbaka till Sundsvall, tråkiga håla... Skolan ska bli ganska kul tror jag iaf, men roligast blir att träffa mina favoriter igen :)

2009-07-16 @ 09:12:02
URL: http://johannavillskriva.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

gabbie: Härligt, det ska jag inte glömma!



Emma: Skönt att höra.



Fröken Stockholm: Ja, alltså, Sundsvall var ju väldigt roligt i höstas men det berodde kanske på allt det nya - och er. Jag längtar till er, men kräks på skola. :P

2009-07-16 @ 10:26:07
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Lilo

Johanna! Ta dagen som det kommer. I dag har jag glömt gårdagens tidning, i morgon har jag glömt dagens tidning. Det är så vi måste jobba, annars kommer vi journalister aldrig orka fortsätta jobba. Och du... skolan är bra långt bort! ;)

2009-07-16 @ 12:56:37
URL: http://andras-ord.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback