En kväll i polisens spår

Det blev en annorlunda kväll, det här. Exakt vad jobbet handlar om kanske jag inte ska berätta, med tanke på att det inte ska publiceras förrän nästa vecka någon gång. Konkurrens, ni vet. Men det började på polishuset och slutade på ett högstadiedisco.

Fotografen och jag följde med gasen i botten efter en polisbil. Lite obekväma situationer ibland, men jag fick påminna mig själv om att jag faktiskt också gör mitt jobb. Det är ju faktiskt så. Jag har ju också ett jobb att sköta.

Nåväl. Kvällen blev inte som vi tänkt oss. Men det blev en utmaning, främst för fotografen. Jag, som skriver, får alltid ihop något (jag tror att det blir bra även om vinkeln inte blir precis som jag tänkte mig). Värre är det för fotografen, som från början hade massor av bra tankar med effektfulla bilder. Han fick helt tänka om. Men jag tror att det blir skitbra ändå.

En annorlunda kväll, som sagt. En spännande och lärorik kväll.

Eftersom jag har jobbat med större och icke dagsaktuella grejer till tidningen, så har jag ännu inte publicerat mer än en artikel i tisdagstidningen och ett gäng notiser. Men imorgon har jag ett helt uppslag. Plus ettan. Det känns bra.

Bild

Kommentarer
Postat av: Fröken Lappland

Oj... låter spännande!

Postat av: Ida

Verkligen spännande!!! :)

2009-03-21 @ 11:29:17
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Fröken Lappland och Ida: Svar ja! :)

2009-03-21 @ 15:41:33
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Linn

Gryyymt, Jo!

2009-03-21 @ 16:11:45
URL: http://linnnn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback