Skottdrama utanför fönstret

Vi ligger i sängen och ska sova någon gång efter midnatt.  P A N G !  Plötsligt hör vi en kraftig smäll utanför huset samtidigt som det lyser upp ett skarpt ljus en kort, kort sekund. Vi rycker till exakt samtidigt och säger »shit» och »jävlar» »var det ett skott?».

Ja, det kan inte ha varit något annat. Jag har aldrig hört ett pistolskott tidigare, men jag har aldrig hört en smäll som det där tidigare heller. Det enda konstiga är ljuset. Men varken en raket eller en smällare låter så där. Det lät verkligen som ett skott. Några bilar stod på gården med stråkastarna på, tutade ibland och massor av folk var ute. Vi blev båda klarvakna och efteråt låg jag på helspänn i säkert en timme och bara väntade på nästa smäll. Det brukar hända saker här (allt från att någon bryter sig in i en lägenhet och kvinvhugger en man till gängbråk med baseballträn), men i natt var första gången som jag faktiskt kände mig osäker på om jag vill bo kvar i det här området.


Kommentarer
Postat av: Norrlandsleksingen

Men gu va läskigt!

Postat av: barajagjohanna

Norrlandsleksingen: Ja, faktiskt.

2009-05-17 @ 01:00:43
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Fred

Det låter verkligen läskigt... hos oss smällde det till för några veckor sedan. Också på ett oväntat sätt men det vara "bara" barnvagnens ena däck som exploderade!!

2009-05-17 @ 15:49:47
URL: http://lugnetochfred.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Fred: Tur att det "bara" var barnvagnen ändå... hoppas ingen av ungarna blev rädda.

2009-05-17 @ 21:25:40
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback