Inställd kakbuffé - varför säger inte Aftonbladet något?!

Vi hade i princip bokat in den här Faluhelgen efter kakbuffén i Säter. Kakbuffén som återkommer sista lördagen i varje månad enligt deras hemsida. Mitt sällskap hade aldrig varit där, så jag hade målat upp buffén som ganska oslagbar. Storebror, lillebror, svägerskan, pojkvännen och jag for dit med för lite frukost i magen och ganska höga förväntningar. Då visar det sig att just den här månaden var kakbuffén näst sista  lördagen. Förra lördagen, alltså. Och inte hade de annonserat om det på hemsidan. Herregud, vilken besvikelse. Jag menar att den här kakbuffén är så viktig att man till och med bör informera på riksnyheterna om den ställs in. Nåväl, vi var inställda på fika för hundra spänn och hade åkt hela vägen från Falun (eller Sundsvall egentligen), så här skulle det minsann fikas! Te, prinsessbakelse och biskvi hade ju lätt hade blivit en hundring på ett vanligt café, men här blev priset blott 54 spänn. Rena rama rånet.

Besvikna, javisst, men med fika i magen (fika som jag inte ens orkade äta upp) och som jag betalade halva buffépriset för, var jag ändå ganska belåten när jag åkte därifrån.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vilken besvikelse, förstår om det blev till ett bakslag fast du fick ju ändå massor med fika! Princesstårta med grön marsipan har alltid varit en stor favorit för mig. Ser att du har den svarta adidas på dig också, GILLAS! Go`natt ...

Postat av: barajagjohanna

Camilla: Ja, prinesstårta är fantastiskt. Särskilt eftersom man äter det så sällan. Ja, jag gillar jackan. ;)

2009-11-29 @ 12:59:05
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Camilla

Tidigare fick jag alltid det två gånger om året. Födelsedag och namnsdag men nu har det inte blivit på VÄLDIGT länge ... Kanske ska man unna sig en god princessbakelse snarast!



Tack för snabb-hej-hallå-kram och babbel. Jag va nog lite yr i bollen men det bjuder jag på!

2009-11-29 @ 19:46:19
URL: http://xccc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback