Humörhöjning!

Tänk att lite shopping kan göra en så glad. Mamma har varit här i ett dygn. Vi har köpt hem asiatisk mat, ätit mintkladdkaka, tittat på Idol och shoppat på Birsta City. Shoppingen var inte meningen. Mamma ville till Birsta och jag tänkte att det gör ju inget om jag skulle hitta en vinterjacka eller ett par vinterskor...

Någon vinterjacka hittade jag inte, men jag hittade två  par skor. Galet! Om ni inte förstått det ännu, så har jag enorma problem med att hitta skor eftersom till och med 35:or kan vara stora ibland - mitt utbud är med andra ord väldigt litet. Men nu lyckades jag få med mig både ett par billiga vinterstövlar och ett par billiga vardagsstövlar hem. Dessutom råkade jag köpa ett par träningsbyxor, ett par leggingsliknande jeans med nitar, en snygg t-shirt och en fin trekvartsärmad tröja. Hoppsan! Det är sällan jag går på shoppingrundor numera, så när det väl händer, med sådana här fynd dessutom, är det underbart.

Kommentarer
Postat av: Elin

härligt med shopping =)

Postat av: Camilla

Det behövs lite härlig shopping emellanåt. Samma problem som du har med skor har jag med jeans. Äger tre par i min garderob och varje gång jag är ute efter att köpa just jeans som jag BEHÖVER, kommer jag hem med annat. Ps, är lite nyfiken på den där t-shirten Ds.



Över till Village, bokstäverna kostar 199 kr och är nog den bästa inredningsprylen vi har just nu. Va där för en månad sedan, men då va de slut. (Vi beställde) och de ringde i Fredag. In dit med dig, om det inte har i butik är det bara att beställa via dem. DU kommer inte ångra dig! (Ni) ...

2009-10-18 @ 12:24:18
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Elin: Oja!



Camilla: Ja, det behövs verkligen. Men du, jeans, om du vill ha baggy så har Vero Moda fantastiska, och deras leggingsjeans är ju annars väldigt små men stretchiga, fungerar inte dem? Jeans har jag alltid haft enorma problem med, så jag vet hur det är... men strethiga modeller brukar fungera. Ja, de där bokstäverna från Village är underbara... vi har affären på ett köpcentrum utanför stan, där jag var igår, jag kanske borde slå till nästa gång jag är där... eller i Falun... :)

2009-10-18 @ 15:32:36
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Camilla

Ja, jag får nog ta mig en extra titt, för något måste jag ha. Jeansleggings har jag ett par, i grå men det är ju svinkalla. Behöver riktigt jeanstyg :) Du kan ju alltid göra så att du ringer till village här i Falun och sen när du kommer hem så kan du hämta? För det är beställning som gäller här ... Hoppas hoppas du får tag på.

2009-10-18 @ 15:47:23
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Camilla: Ah, tack för tipset, då får jag nog göra så i så fall. Jag vet att de är lite tunna, men du får ju ha långkalsonger eller strumpbyxor under vet du. ;)

2009-10-18 @ 15:53:23
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Camilla

Ja, det får jag nog göra då =) Jag som är så anti långkalsonger och strumpisar, men kommer väl inte ha något val här i Dalarna. Brr!

2009-10-19 @ 23:07:23
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: monia ♥ att leva med jävulen

hej, fin blogg du har :) jag har ett tips till dig, en sida där man samlar poäng och får hem presentkort på skor direkt hem i brevlådan. Alltså GRATIS SKOR :) Låter inte helt fel va? Bli medlem på den här länken och börja samla poäng du också!



http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=15779



kram

2009-10-21 @ 01:23:25
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback