På pendeln tillbaka till smeten...

Miljöombyte är skönt men jag påminns om samma sak varje gång jag kommer till Stockholm - vilken jobbig stad! Det är tempot och antalet människor i smeten jag tycker är jobbigt. Jag vet ju att det blir trevligare om man kommer till de lite lugnare områdena. Hur som helst var gårdagens studiebesök på Aftonbladet oerhört trevligt och inspirerande. Idag ska vi avklara ytterligare tre studiebesök, vilka blir minst lika intressanta som gårdagens...

Kommentarer
Postat av: Veronika

Haha. Varför har du publicerat 14 likadana blogginlägg för? :)

Postat av: Linn

Vad lustigt. Nar jag laste ditt inlagg tankte jag direkt: "Oh, vad olika vi kanner for Stockholm/storstader (?)", men samtidigt kom jag pa att jag OFTA far den kanslan du beskriver, och det i storre stader. Jag alskar pulsen och manniskorna OM jag ocksa kan dra mig undan till mig och mitt. Det handlar om att finna de lugna omradena, alltsa. Storstadshetsen ar ganska uppenbar. :) Ser fram emot att hora hur ni har haft det. Spannande med studiebesok!

2009-10-23 @ 12:10:09
URL: http://linnnn.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Veronika: Jag ville vara säker på att ni skulle läsa. ;) Haha, nä. Jag gjorde uppdateringen från mobilen och fick hela tiden godkänna att information skulle skickas vidare. Uppenbarligen blev det lika många inlägg som "ok"-klickningar...



Linn: Alltså, jag trivdes ju hur bra som helst i Paris, och det är ju något större än Stockholm... Men man blir väl mer hemma när man lär känna staden och favoritområden och sådär. Av någon konstig anledning får jag ofta samma känsla när jag kommer till Stockholm - och det är någon jobbig klaustrofobisk/stresskänsla i morgon- och eftermiddagsrusningen. Men den går gärna över om jag hamnar på något lugnare ställe... :)

2009-10-23 @ 16:55:01
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Cliff Hanger

Tänkte mest bara säga hej, det var länge sedan jag kommenterade här.



Värsta stälet i stan är nog den där gången vid Centralen mellan t-banan och pendeln/fjärrtågen. Alltid fullt med stressade människor och ful miljö. Nej, då är det mycket skönare där jag bor. Och det är också inom Stockholms kommun!

2009-10-24 @ 01:31:31
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com/
Postat av: barajagjohanna

Cliff Hanger: Haha, huvudet på spiken tror jag. Vi bodde i Nykvarn och var på studiebesök vid Globen/Rådmansgatan, så det var rätt mycket gående mellan pendeln och t-banan.

2009-10-24 @ 08:28:18
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback