Nåja, det är ju nybyggt och förbannat snyggt i alla fall

Köket i den här lägenheten saknar redskap som jag anser att varje vuxen människa bör ha. (Särskilt när man som lägenhetsinnehavarna är över 30 och har barn.) Jag älskar att woka och är lite besviken över att ett par med rötter i Asien inte äger en wokpanna. När jag wokar till mer än två portioner tvingas jag göra det i omgångar eftersom allt inte får plats i en stekpanna. Framförallt kan jag inte förstå hur man kan leva utan kakform, djup ugnsform, någon form av hushållsassistent, elvisp, mixerstav, en okej brödkniv och potatisskalare. Som det är nu skalar jag morötter med osthyveln, vispar grädde med ballongvisp och tvingas låta bli att göra både kladdkaka och lasagne.

Kommentarer
Postat av: Tobbe

Fast en kladdkakeform finns ju numer i alla fall ;)

Postat av: barajagjohanna

Tobbe: Ja, det har du ju rätt i. Undrar hur lång tid det tar innan vi blir sugna på kladdkaka efter veckor av alldeles för högt sockerintag...

2010-04-18 @ 19:32:39
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Camilla

Ja, jag förstår ingenting. Av de grejer du saknar i köket är det en mixerstav vi inte äger. Kanske något man måste investera i ...Kniper tummarna för ett nytt datum. Hoppas du har en mysig kväll!

2010-04-18 @ 20:30:58
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Linn

Haha. Vad komiskt. Låter helt skruvat. Men hallå, hur klarar du dig utan att få slänga ihop en kladdkaka? Jag hade fått... abstinens.

2010-04-18 @ 22:54:38
URL: http://linnnn.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Linn: I början fick vi abstinens. Sedan fyllde Tobbe år och fick en kladdkakeform av några kompisar, men nu har vi ätit så mycket sött att vi inte hunnit bli sugna... :)

2010-04-19 @ 07:20:43
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback