Studenten som trodde hon blev rik på praktikantlönen


Vapianos pizzor – inte alls dumma.


Senaste veckan har jag levt alldeles för lyxigt. Jag har spenderat nästan tretusen spänn på mitt utseende – i kvalitetssmink och kvalitetsfrisörbesök. Överdrivet, jag vet. (Men ganska värt det.) Förutom det har jag ätit ute mest hela tiden. När jag lagade mat hemma sist? Ingen aning. Jag har fått  mat hemma, senast i måndags, men det var för att jag har en sån bra sambo som hade maten klar när jag kom hem sent från frisören. Annars har det blivit middag ute, lunch ute, middag ute, lunch ute. I kväll kunde jag inte tacka nej till after work med Sundsvallsfolk – och middag ute resulterar ju i... ja, just det, ingen matlåda i morgon.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Så himla bra och vet du Johanna, ibland är vi väl värda det där (lyxlivet) för jag anser faktiskt att äta ute, fixa håret och sitta och bli bortskämd är lyxigt. Vi gör våra prioriteringar och jag ser fram emot mina, får dock vänta en månad till, sen så är det även jag som sitter i frisörstolen och unnar mig Id produkter.

Postat av: Annika

De där pizzorna såg riktigt smarriga ut :P

2010-04-15 @ 23:25:28
Postat av: barajagjohanna

Camilla: Ja, jag antar det. Det blir lite roligare om man unnar sig saker.



Annika: De är fantastiska! Mycket smak, roliga kombinationer och inte flottiga som vanliga pizor.

2010-04-16 @ 07:25:00
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Camilla

& framförallt får vi inte glömma ; pizzan ser himmelsk ut. Nam nam ... saknar ju goda pizzor här, förutom på den Italienska restaurangen som ligger upp vid kårhuset, där har det grymma rätter och bland annat pizza då som ÄR riktigt god. Men inte vill man lägga 105 kr varje gång man vill ha pizza när man kan få det för halva priset :)

2010-04-16 @ 15:05:59
URL: http://xccc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback