Jag har lyxproblem i den här lägenheten:

  • Det går bara att använda en dator i taget.
  • Jag får inte internet att fungera på min dator.
  • Vi har varken TV3 eller Kanal5. Men SVT, TV4 och TV6 finns. Just nu visas Uppdrag granskning om bankkriser, Antikmagasinet, Drömkåken och Simpsons. HERREGUD!
  • Badrummet saknar någon som helst förvaring (badrumsskåp räknas inte).
  • Det är långt till city.
  • Det är fula tapeter, fula möbler och fula tavlor.
  • Det finns ingen köksfläkt.
  • Det finns inte heller något ordentligt skafferi. Skafferivarorna har vi nu på en höjd dit jag inte når.
  • Det är aldrig sol på balkongen.
  • Vi hör till och med när grannarnas mobiltelefon vibrerar.

Resultat: Jag känner lite hemlängtan. Jag vet inte riktigt var jag längtar, eftersom lägenheten jag bor i nu är meningen att vara mitt hem... Nåja, det är i alla fall en billig lägenhet. Och nära till Farsta centrum...


Kommentarer
Postat av: Camilla

Känns som du måste få lite tid att vänja dig, men det är riktigt jobbigt och påfrestande att komma till ett hem som inte känns (rätt). Oj, vilken komplimang, då vet jag att min hårfärg är fin, ... tycker helt klart du ska göra några ljusare slingor, skulle bli riktigt snyggt. Kanske något att tänka på till kommande vår? :)

Postat av: barajagjohanna

Camilla: Ja, det kan nog ta lite mer tid. Det som hindrar mig är ju att inget här är mitt/vårt - och att det är en inredning vi ALDRIG skulle valt. Nåja. Jag tror inte det blir några ljusa slingor än på ett tag. Jag har redan ljusa slingor min rödaktiga färgning, och solen kan nog eventuellt ljusa det. Nu kommer jag ju jobba hela sommaren, men lite sol lär jag väl få, och jag tycker det blir spännande att se hur håret ser ut efter sommaren... :)

2010-06-02 @ 23:06:19
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jag med, du borde ta en före och efter bild. Mycket kan hända tror jag, även för min del - trots att det nu är väldigt ljust. Vi hade ju väldigt svårt att känna oss hemma i denna lägenhet, pga den dåliga standarden ... & du? Massor med gratulationer till din nya sommartjänst, fan vad du förtjänar. Great!

2010-06-02 @ 23:36:14
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Krokofanten

Jag känner igen det där... Men ibland är det bara att bita i det sura äpplet...

Jag har levt i sammanlagt 6 år av 15 i fina lägenheter... De andra åren bodde jag i råtthål... Där jag bor nu är en fin lägenhet som jag har inrett... Och det känns bra även om den bara är 30m² och dyr som skam... Det finns alltid en baksida... :o) Men du vänjer dig snart... :o)

2010-06-05 @ 10:43:11
URL: http://krokofantinfrance.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback