Lite fulare, lite bekvämare, lite smartare.

Ballerina. Sandaler. Stövlar. Flipflops. Converse.
Nätta, fina skor. Men det är skor som i princip saknar sula, som inte har vare sig stöd för hålfoten eller stötdämpning.
Skor som varenda tjej går i.

Jag önskar att jag kunde fortsätta använda dem. För till klänning, kjol och stuprör passar det ju inte jättebra med ett par rejäla jympadojor, precis. Men med en stelopererad ländrygg som saknar stötdämpande diskar, med ett par fötter som får onda knölar och värker och med benhinnor som protesterar, så bestämde jag mig. Faktum är att jag sett fler smarta människor i Stockholm än vad jag sett någon annanstans – fler använder fotriktiga skor. Även till kjol. Och ja, jag erkänner, jag har sett snyggare matchningar, men vad gör man?


Mina nya kompisar. Hoppas de inte ser jätteroliga ut till tunika och leggings...


Kommentarer
Postat av: Fred

Mmm många stockholmskor har sina finskor på jobbet ;-)

Vår ena asisstent har minst 10 par!

Postat av: barajagjohanna

Fred: Förvarar de skorna på jobbet alltså?! Min kompis styvmamma, engelska, försökte övertala mig och min kompis att köpa skyhöga klackar när vi var och hälsade på dem i England. Vi förklarade att vi faktiskt inte kan gå i sådana, varpå hon påpekade att det bara är att träna, och att hennes döttrar minsann går till jobbet i jympadojor och sedan byter om till klackarna och på kontoret. Men jag vet inte jag... det känns lite fånigt att byta skor. Jag har nog hellre de nya bekvämare skorna de flesta dagarna och "unnar" mig finare skor någon gång ibland.

2010-06-12 @ 23:28:20
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Helena

Hos oss är det tvärtom! Folk går omkring i gympaskor eller i strumplästen på jobbet för att orka gå i finskorna när de slutar.

2010-06-18 @ 13:32:18
Postat av: Svägerskan

Men vilka klumpskor som helst ser ut som nätta ballerinaskor på dina små gullfötter ju! Klart dom passar till kjol eller leggings då! :)

2010-06-22 @ 11:32:37
URL: http://frokensiljan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback