Hej från hon som har att göra

Resereportern hinner inte blogga så mycket. Skillnaden från mitt förra jobb är att jag nu verkligen har att göra hela  dagarna. Jag roddar för fullt inför mina resor och håller på med småplock vid sidan av. Veckan efter midsommar är jag på Sveriges största ö. Veckan efter det på grannön. Inte bara med penna, papper och sinnen, utan också med kamera. För att publiceras i huvudtidning och magasin.

Utmaning? Eh, jo tack.

Min käraste Uppsalavän är på besök här i hufvudstaden. I kväll har vi ätit glass och fällt bröllopstårar. På fullaste allvar har jag alltså gråtit till festkonserten för Victoria och Daniel. Jag kunde inte hålla mig när barnen sjöng så fint och paret såg så rörda ut. Om jag har gråtit i kväll av den vackra konserten, söta barn och parets glada ansikten, vad ska jag då göra i morgon?

Rojalist? Nä. Men bröllop är härliga.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Det är du inte ensam om, vi har ju fått kolla på aftonbladets klipp och en del från svtplay i går kväll. (Vår förbaskade tv har visst lagt av, eller kanske inte tven men boxen då inga kanaler kommer) .. precis lagom till vi kom hem och ville kika vidare på bröllopet. Härlig bild Johanna och njut av sommaren nu, du förtjänar det här. Du kommer utvecklas och njuta, allt på samma gång.

Postat av: barajagjohanna

Camilla: Ja, det finns gott om klipp överallt. Och tack för dina snälla ord.

2010-06-20 @ 21:20:22
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback