Fyra timmar kvar...

...till det hela börjar! Tydligen är inte alla lika schlagerintresserade har jag hört. Men jag tycker att det faktiskt att det är väldigt spännande. Allvarligt alltså. Det har ni säkert förstått vid det här laget.

Det bör gå bra för Carola ikväll. Hon bör absolut gå vidare till lördagens final. Men på lördag är det flera bra bidrag, så hur det går då är en annan sak... Men jag tror faktiskt att Invincible ligger bra till. Det återstår dock att se, jag har ingen lust att gissa för det känns som att det kan gå precis hur som helst faktiskt. Jag längtar i alla fall till kvällen. Efter möte på jobbet rejsar jag hem till soffan. Jag kommer dock att sakna Jennifer, det är henne man ska titta på schlager tillsammans med. Men jag är superladdad. Det var nästan roligt att gå upp i morse. (Jo, jag är allvarlig igen, haha.)

Kommentarer
Postat av: Cicci

Jag är allvarligt laddad också! Älskar schlager :)!

Postat av: Therese

Intressant att jämföra med Spanien. Här har det knappast skrivits något om schalgerfestivalen alls i tidningarna. Jag läser flera spanska tidningar varje dag och har bara en gång sett en notis vad gruppen och låter som ska representera Spanien heter. Intresset bland folk här verkar också väldigt mycket svalare än i Sverige. Ikväll sänds det inte alls på spansk TV heller utan vi får vänta till lördag eller kika på webben

2006-05-18 @ 18:55:06
URL: http://utrikes.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Cicci>> Kul, vi borde kanske kolla med varann nån gång då, haha!

Therese>> Nej, det är ju väldigt stort i Sverige. Förra våren tittade jag på Eurovision i Frankrike och kommentatorerna förstörde allt, de var till och med sarkastiska! Det gjorde mig arg men främst förvånad. Och när jag pratade schlager på lektionen tyckte min lärare och de tyska, schweisiska, kanadensiska, japanska och engelska klasskompisarna att jag var lite knäpp... Haha!

2006-05-18 @ 21:06:02
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Cicci

Ja precis, hehe :)! Pratade med en fransyska om eurovision och hon sa att det är kitsch med eurovision i frankrike. Det var det väl här förut fram tills de skulle göra det lite "coolt" för några år sen! Jag har kollat sen jag var typ 2 år så, hehe..

2006-05-18 @ 22:41:44
URL: http://ciccicicci.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback