Irritationsmoment

Efter någon timme bland kläder samt en fika bland affärerna, gick min huvudvärk äntligen över. Lite piggare lyckades jag bli på humör. Vi lyckades hitta ett par snyggbyxor till storasyster och en klänning till mig (!) till 30-årsfesten nästa helg. Nu längtar jag, enbart för att få använda klänningen.

Men det var ju uppsatsen jag skulle skriva den här helgen ja...


Kommentarer
Postat av: Camilla

Det är vanligt hyfs, man ska hälsa. Nästa gång ska du säga. H E J och titta dem rakt i ögonen, :j Vi har haft turen med snälla och trevliga, sociala grannar. I Maj månad sa alla : välkommen till denna trappen, hoppas ni kommer trivas. Här e lugnt och skönt... bla bla bla. Fast det kanske du också har, snälla grannar?

Postat av: barajagjohanna

Camilla>> Den här grannen är nyinflyttad och hon som bodde där innan var bara några år äldre än jag och supertrevlig. Hon kom och hälsade mig välkommen när jag flyttade in, vi stannade och pratade om vi sågs i uppgången osv - precis som det ska vara. Några andra grannar har jag knappt träffat, trots att det är ett åtta- eller niovåningshus (jag vet faktiskt inte vilket, haha), bara någon enstaka supertrevlig och nån väldigt otrevlig.

2006-10-07 @ 16:26:34
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Camilla

Hoppas dina nyinflyttade grannar, bättrar sig .. annars kan du alltid jävlas med att spela en jobbig låt, h ö g t

2006-10-07 @ 16:59:02
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: Linda

Skrev en kommentar i ett tidigare inlägg, men skulle kanske passa på att säga hej också, eftersom jag inte kommenterat tidigare ;). Har emellertid läst din blogg ett tag och gillar den!

2006-10-07 @ 18:03:38
URL: http://tokyo.webblogg.se
Postat av: barajagjohanna

Camilla>> Det är en tråkig, äldre kvinna som är den nya grannen. Jag gillade den roliga, unga tjejen bättre. :) Men nästa gång ska jag titta henne i ögonen och säga HEJ, jag lovar.

Linda>> Hej! ;) Kul att du kommenterar, jag kikar ju in på din blogg också, men har varit lite dålig på att kommentera.

2006-10-07 @ 18:15:34
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Therese

Jag har säkert 10 såna hundar i min trapp. Alltid skäller och ylar någon , oftast allihopa... Visst är det mysigt med hundar..

2006-10-07 @ 18:58:07
URL: http://utrikes.blogspot.com
Postat av: Moni

vad ska du skriva uppsats om? jag är uttråkad som fan och får inget gjort. suck.

2006-10-07 @ 19:36:00
URL: http://moni.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Therese>> Usch. Inte ett dugg mysigt med hundar. (Och jag känner mig jättehemsk när jag säger så.)

Moni>> Just nu skriver jag om hållbar utveckling/u-länder/bistånd/"går det att utrota fattigdomen?" - jag har inte riktigt satt en rubrik på det än. Ska helst vara klar till på måndag, för jag har sjukt mycket att bli färdig med den här månaden. Blä! Nästa uppsats lär nog handla om feminism kom jag på idag. Känns som ett bra ämne för mig. :)

2006-10-07 @ 20:50:16
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback